Några ord om oss fotografer i Västerås

Att som fotografer i Västerås få fotografera över hela Västmanland och Mälardalen samt på andra ställen i Sverige är få förunnat och vi som fotografer ser det som ett privilegium.

Västerås med omnejd och närheten till städer som Sala, Enköping, Eskilstuna, Uppsala och Örebro samt Stockholm gör att det finns det gott om fotografer och fotostudios att välja på – Fotograferna på Love & Candy Photography vill vara det självklara valet när ni ska välja en professionell fotograf att fotografera er eller ert evenemang! Exempel på fotograferingar vi gör:

 • Bröllopsfotografering
 • Gravidfotografering
 • Babyfotografering
 • Barnfotografering
 • Familjefotografering
 • Porträttfotografering

FOTOGRAFER I VÄSTERÅS

Fotograf Cina B Ewnert

Cina Borén Ewnert

Fotograf & bildredigerare

Telefon: 070-396 21 44

E-mail: fotograf loveandcandy.se

Som fotograf älskar jag att ta bilder som berör. Fotograferar det mesta som bröllopsfoto, barnfoto, nyföddfoto, babyfoto, familjefoto och gravidfoto, älskar nya idéer och utmaningar! Är god och glad med glimten i ögat och har en kreativ själ…

Fotografering har alltid varit ett av mina största intressen, det väcktes till liv vid 17 års ålder när jag började jobba på lokal-tv i Västerås. Sedan dess har jag gått en rad fotoutbildningar och har jobbat som frilansfotograf och anställd porträttfotograf på olika fotoföretag och fotoateljéer sedan 2001.

Fotograf Jon Borén Ewnert, Västerås

Jon Borén Ewnert

Fotograf & bildretuschör

Telefon: 073-981 10 30

E-mail: fotograf loveandcandy.se

Jag har bla fotograferat danssport sedan 2003, både i Västerås, Sverige och utomlands. Har arbetat som anställd porträttfotograf i en fotoateljé och fotostudio över tre år. Fotograferar sedan 2009 det mesta inom porträttfoto med fokus på bröllopsfoto, barnfoto och familjefoto samt personalbilder åt företag och organisationer.

Är som yrkesverksam frilansande fotograf medlem i SFF – Svenska Fotografers Förbund, vilket borgar för en hög kvalitativ nivå, från själva fotograferandet till efterbearbetning och företagande.

DETTA INGÅR I VÅRA FOTOTJÄNSTER

Flexibel fotografering

När våra färdiga fotopaket inte fullt ut täcker era önskemål finns givetvis möjligheten att skräddarsy fotograferingen eller fotoprodukterna.

Konsultation inför fotografering

Inför varje fotografering ingår konsultation utan kostnad, där ni med fotografen går igenom förutsättningarna att uppnå önskat resultat.

Nöjda kunder

Vi på Love & Candy Creative Photography har alltid fullt fokus på att göra er som kund 100% nöjd vid varje fotografering och levererad fotoprodukt.

Godkänd bildleverans

Våra kunder har alltid möjligheten att välja ut vilka bilder de önskar få levererade samt godkänna beställda fotoprodukters layout innan tryck.

Hög tillgänglighet

Nya som gamla kunder har möjlighet att nå oss alla dagar i veckan – på telefon, SMS, via social medier och e-post samt videochatt via Skype eller Facetime.

Återanvänd era bilder

Vi kan skapa nya fotoprodukter av era bilder flera år efter att de togs, då alla av er godkända bilder sparas digitalt.

Några av våra goda vänner

Lindkvist fotolab
Elinchrom
Nikon NPS
Thinktank
Spreadbook
Queensberry S

Vad våra kunder tycker

 • Underbart duktiga Cina och Jon! Vi är så nöjda med alla våra fina bröllopsbilder. Dessutom hade vi väldigt kul! Att man kan känna sig så stel å det ändå ser så avslappnat ut! Många fina annorlunda idéer för hur bilderna skulle tas. Vi fick det verkligen som vi ville! Tack!

  Elisabet Hallonsten
  Teamledare
 • Hade det funnits mer stjärnor så hade hon fått det! Cina har fått fota allt ifrån vårt bröllop till min graviditet och de första bilderna på vår dotter. Vi är galet nöjda och vi kommer att fortsätta gå till Cina varje gång vi är sugna på nya bilder.

  Madeleine Sestan
  Marketing & Sales
 • Är supernöjd med bilderna som Cina tog på lilla Wilmer 🙂 
  Cina visste hur hon skulle göra för att fånga Wilmers intresse. En riktigt duktig barnfotograf!

  Charlotta Andersson
  Förskollärare
 • Jag skulle rekommendera Cina till alla. Hon är så fantastiskt begåvad. Hon har en gåva att få till de mest magiska barnfotografier genom att möta barnen i deras lek. 
  Hon är fantasirik och har alltid nya idéer. Hon är dessutom otroligt trevlig och har alltid ett leende på läpparna.

  Åsa Jansson
  Administratör
 • En helt fantastisk fotograf!! Så duktig! Hon har fotograferat mina barn och min familj flera gånger och jag har alltid varit super nöjd. Hur fina bilder som helst har jag fått varje gång! Någon jag verkligen kan rekommendera 🙂

  Sara Carlsson
  Kundsupportmedarbetare